Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΖΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ Το τηλεοπτικό μας σποτ είναι έτοιμο! Μπες στο www.livewithoutbullying.com και μίλησε μας ανώνυμα γι' αυτό που σε απασχολεί. Μην είσαι παθητικός, πάρε θέση!
Είσαι παιδί 10-18 ετών;
Σου έχουμε ευχάριστα νέα!
Σήμερα είναι η επίσημη ημέρα έναρξης λειτουργίας της ανανεωμένης μας πλατφόρμας «Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό» που απευθύνεται σε παιδιά 10-18 ετών. 
Πληκτρολόγησε www.livewithoutbullying.com και μίλα ανώνυμα και με ασφάλεια με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο, Δευτέρα με Παρασκευή 17:00-22:00, για προβλήματα σχετικά με οποιαδήποτε μορφή εκφοβισμού/bullying. Οι σύμβουλοι θέλουν να σε ακούσουν και μπορούν να σε βοηθήσουν αρκεί να δοκιμάσεις να μοιραστείς αυτό που σε απασχολεί.
Για να μπορείς να μιλήσεις με έναν/μια σύμβουλο απαραίτητη είναι η αρχική – ανώνυμη- εγγραφή σου στη πλατφόρμα. 
Η εγγραφή αυτή, η «βόλτα» στο site αλλά και το chat είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους και δε χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή πολύπλοκες διαδικασίες. Επιπλέον, στο site μπορείς να επισκεφτείς, οποιαδήποτε ώρα, τη βιβλιοθήκη και να μάθεις περισσότερα πράγματα σχετικά με την εφηβεία, τον σχολικό εκφοβισμό και άλλα θέματα μέσα από χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές, video, εκπαιδευτικά παραμύθια κλπ. Επίσης, μπορείς να διαβάσεις αλλά και να γράψεις σχόλια σχετικά με τις εμπειρίες σου!
Σε περιμένουμε να τα πούμε στη πλατφόρμα και να προσπαθήσουμε να σε υποστηρίξουμε να αντιμετωπίσεις αυτό που σου συμβαίνει. Μπορείς!
Α και για να μην το ξεχάσουμε!
Αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί,
Η πλατφόρμα www.livewithoutbullying.com είναι ανοιχτή και για εσάς! Κάνοντας μία δωρεάν εγγραφή μπορείτε να επισκεφθείτε το ειδικά διαμορφωμένο forum ενηλίκων και να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ειδικού καθώς και να ανταλλάξετε απόψεις με τα υπόλοιπα μέλη γύρω από θέματα σχετικά με τον εκφοβισμό. Παράλληλα, στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη μπορείτε να βρείτε χρήσιμο υλικό, όπως έρευνες και μελέτες, χρήσιμα tips, οδηγούς και ενημερωτικά video.
Σας καλούμε να γίνετε σύμμαχοι αυτής της προσπάθειας απέναντι στον εκφοβισμό!