'Πάντες άνθρωποι φύσει ορέγονται του ειδέναι'
Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος


ιστοσελίδα: http://3epal-perist.att.sch.gr/autosch/joomla15/
Σχεδιασμός-Συντήρηση
: Χαριτοπούλου Ε.

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Ενισχυτική διδασκαλία (γυμνάσια)

Μέχρι τις 11/3/2013 οι αιτήσεις συμμετοχής

Αρχίζει σε λίγες ημέρες το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας στα γυμνάσια και οι γονείς των μαθητών που θέλουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 11 Μαρτίου.
Στο πρόγραμμα  της ενισχυτικής διδασκαλίας  θα χρησιμοποιηθούν φέτος 7.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, οι οποίοι θα δουλεύουν στα σχολεία από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα, τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, ενώ την επόμενη χρονιά το πρόγραμμα θα επεκταθεί και στα λύκεια.
Ο υφυπουργός Παιδείας, Θ. Παπαθεοδώρου, με σημερινό έγγραφο ζητά από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης να πραγματοποιηθούν τα παρακάτω:
“Ο Δ/ντής κάθε Περιφερειακής Διεύθυνσης να ορίσει τα μέλη της Σ.Ο.Δ.Δ.Α. σε κάθε Δ.Δ.Ε. της περιφέρειας του, σύμφωνα με την αναφερόμενη Υ.Α.
ΒΟ Δ/ντής κάθε Δ.Δ.Ε. να μεριμνήσει για την ενημέρωση των σχολικών μονάδων (Γυμνάσια).Κατόπιν να συλλέξει τις αιτήσεις των Γονέων-Κηδεμόνων, να συμπληρώσει τους πίνακες αιτούντων ανά μάθημα και ανά Σ.Κ.Ε.Δ. και να συγκροτήσει τα αντίστοιχα τμήματα μαθημάτων ανά Σ.Κ.Ε.Δ., σύμφωνα με τα κριτήρια , τα οποία αναφέρονται στην Υ.Α.Προσοχή: σε κάθε Σ.Κ.Ε.Δ θα σχηματιστεί ένα πλήρες πρόγραμμα Ε.Δ. σύμφωνα με την παράγραφο 4 της Υ.Α. σε πρώτη φάση. Τέλος να ορίσει τους Υπευθύνους Σχολικών Κέντρων Ενισχυτικής Διδασκαλίας, στα ήδη επιλεγμένα από κάθε Περιφεριακή Διεύθυνση, και τον Υπεύθυνο Αντισταθμιστικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε.”. 

πηγή:http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=195705&catid=3